Skip to content

WZK D-team tegen Aquadraat

23 maart 20162 minute read

Wassenaar – De D-Jeugd mocht dit weekend thuis aantreden, dit keer tegen Aquadraat. De WZK’ers gaven meteen hun visitekaartje af met sterk aanvallend spel, dat vrij snel 2-0 opleverde met doelpunten van Jens en Kai.

Aquadraat had in het begin nog wel een antwoord (2-1) maar Jille wist zich mooi vrij te maken en te scoren (3-1). Nog hetzelfde partje kon Stijn maar liefst 2 x scoren, daarmee de tegenpartij toch enigszins beduusd achterlatend (5-1). In het tweede partje had de tegenstander beter in de gaten hoe zij de handige WZK’ers moestenstoppen, maar wisten zelf niet te scoren. Uiteindelijk was het Jens die het enige doelpunt in dit partje wist te maken (6-1). Ook Tycho, Julen en Robin wisten veel ballen af te pakken en te helpen in de opbouw, maar helaas gingen ze er niet meer zo goed in als in het begin.

In periode 3 was het eerst Aquadraat dat een keurige aanval wist op te zetten en daaruit te scoren (6-2). WZK werd weer wakker en hoewel ze het niet kado kregen, lukte het 2 x om te scoren: Yonne uit een midvooractie en Stijn nadat hij handig de bal had veroverd. Met 8-2 gingen de teams het laatste partje in. Het werd toen wel zwaarder en de tegenpartij bleef het proberen wat het ook leuk maakte om naar te kijken. Uiteindelijk viel er nog een doelpunt voor Aquadraat waarmee de eindstand na een goede wedstrijd op 8-3 uit kwam. Vermeldenswaard is het prima keeperswerk van Jasper en het goede spel van Finn.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top