zaterdag 31 oktober 2020

S Sport

De Wassenaarse Volleybal Vereniging gaat oogsten

Wassenaar - De competitie van de Nederlandse Volleybalbond in het seizoen 2015-2016 loopt tegen het einde. Nog twee maanden en dan zijn alle wedstrijden verspeeld. Dat betekent voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging dat twee van de drie teams in de competitie kampioen kunnen worden.

Het Mix 2 team heeft nog een puntje nodig voordat zij de vlag kan uithangen. Op dit moment is het zo, dat alleen Merenwijk 4 nog gelijk kan komen. Maar meer ook niet. Merenwijk 4 is door WVV Mix 2 twee keer verslagen. Mix 2 is in haar poule het team van de regelmaat. Er werd geen wedstrijd verloren. Slechts twee keer werd er gelijk gespeeld. De rest van de wedstrijden werden gewonnen met 3-1 en 4-0. Op vrijdag 4 maart a.s. spelen de Mixers van team twee uit tegen Aspasia 1 en kan er geoogst worden. Dus supporters houd die avond vrij en ga mee naar sporthal de Ridderhof, Arie Hogenespad 1 in Koudekerk aan den Rijn.

Het WVV Herenteam is eveneens op weg naar het kampioenschap. Maar dat kan nog even duren want zowel de teams van Volcano 1 als van 2 kunnen nog roet in het eten gooien. In deze poule, waar er twaalf keer wordt gespeeld, is er een groot verschil in gespeelde wedstrijden. De WVV Heren hebben uit negen wedstrijden 30 punten vergaard. Het totaal kan oplopen tot 42 uit 12. Volcano 1 staat momenteel op 19 uit 7 en Volcano 2 op 15 uit 7 wedstrijden. Zij kunnen derhalve 39 respectievelijk 35 punten komen. Beslissend kan zijn de wedstrijd tussen WVV Heren en Volcano 1 op 25 maart a.s. Maar als de concurrenten punten morsen kan voor de WVV Heren de vlag al eerder uit. Spannend nog even, maar gezien de kwaliteit, het inzicht en de inzet, is de verwachting dat de heren het gaan redden.

Goed nieuws derhalve voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Bij zo’n vereniging wilt u toch ook volleyballen. Meldt je daarom aan en geniet van het volleyballen in deze succesvolle, sportieve en sociale vereniging. De eerste vier trainingen zijn gratis. Nadere info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.