Skip to content

Open dag Snel en Lenig, 6 maart

2 maart 20162 minute read

Wassenaar – Altijd is het de vraag welke sport past bij mij, wat vind ik leuk. Sportvereniging Snel en lenig is al 70 jaar de Multisport vereniging in Wassenaar, een vereniging van vrijwilligers. Wij vieren dit o.a. met een open dag. De grootste afdelingen zijn van oudsher turnen (incl. gymnastiek) en judo en sinds een aantal jaren geleden is daar de dansafdeling bijgekomen. Tafeltennis is al decennia een hele stabiele afdeling binnen de vereniging. Op de website van Snel en Lenig staan de verschillende sporten, van kleutergym tot conditietraining voor volwassenen, zie onze webwiste.

Open dag
Op zondag 6 maart presenteren de verschillende afdelingen en sporten zich. Dan organiseert Snel en Lenig in de kleine Gymzaal van de Den Deijlschool, Fabritiutslaan 2
Korte demo’s en clinics om zelf iets uit te proberen o.a. turnen, cheersport, streetdance judo, karate en tafeltennis presenteren zich.
Wij hebben geprobeerd om in zo’n kort mogelijke tijd u mee te nemen in een kort overzicht van onze afdelingen, daarom is het programma beperkt van 13:00 uur tot ca 15.30.
Tijd Onderdeel leeftijd
13:00 kleutergym en tafeltennis 14+ jaar
13:30 selectieturnen en streetdance 6-9 jaar
14:00 judo 4-8 jaar en streetdance 9+ jaar
14:30 iaido 16+ (o.v.b.) en karate 10+ jaar
15:00 judo 9+ en cheersport 6+ jaar

Naast deze clinics/demo’s kunt u ook kennismaken met de verschillende bestuursleden en trainers.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.snelenlenig.nl of schrijf info@snelenlenig.nl

Open day (in English)
On Sunday 6 march Snel en Lenig, the multisport association in Wassenaar for already 70 years, is presenting some of their sports, see timetable above. At these afternoon e.g. gymnastics, dance and judo are demonstrated and you can try if you want too. You can meet the board and trainers.
More information please visit our website: www.snelenlenig.nl or write info@snelenlenig.nl

Tags

Open DagSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top