maandag 28 september 2020

E Events

Joris Linssen en zijn muzikanten op muzikale bedevaart

Wassenaar - Joris Linssen geeft met zijn muzikanten een inspirerend concert in Theater Warenar te Wassenaar. De liedjes en verhalen gaan over een bedevaart naar België, die Joris deed met zijn muzikale mannen. De band wordt vervolmaakt door de percussioniste Djem van Dijk. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 5 maart en begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.warenar.nl maar ook 's avonds aan de zaal op de Kerkstraat 75 in Wassenaar.

Joris Linssen over STROOM: "Voor onze theatervoorstelling Stroom wilden we samen een avontuur meemaken. Ik bedacht het concept van een muzikale pelgimstocht. We zijn gaan lopen tegen de stroom van de Maas in, met als opdracht te spelen voor eten, drinken en slaapplekken. Instrumenten mee, rugzak op en gaan! Onderweg traden we op voor bijzondere mensen en hoorden we indrukwekkende verhalen. We beleefden tal van avonturen. Die vormen de rode draad van onze voorstelling Stroom."

Alsmaar stijgende bezoekersaantallen. Uitverkochte zalen. Steeds meer optredens op radio en tv. Een geslaagde tournee door Mexico. En de aangrijpende film Met jou heb ik geleerd. De carrière van Joris Linssen & Caramba zit in een stroomversnelling. Op 5 maart komen de amigo's met hun vierde theatervoorstelling STROOM naar Warenar. Een muzikaal spektakel met de ontroerende en gevatte verhalen van zanger Joris Linssen.

Joris Linssen: “Het is een lange weg, zoals ik in deze voorstelling zing. We zijn als band zestien jaar bij elkaar en door alles wat we meegemaakt hebben, zijn we echte vrienden geworden. Muzikale broers. En we zijn niet bang om onze gevoelens te uiten. Dat spat van het podium. Als je ons gezien hebt, ben je om. En zo groeit ons publiek gestaag. Voor deze tournee hebben we iets nieuws. Een extra muzikant: Djem van Dijk. Zij is percussioniste/zangeres, je kent haar misschien nog van de groep Treble of de formatie Dialoque. Djem heeft echt Caramba-bloed in haar aderen: ze is energiek, gepassioneerd en vurig."

zang en teksten Joris Linssen
accordeon en zang Marcel van der Schot
gitaar en zang Kees van den Hoogen
contrabas en zang Erik van Loo
percussie Djem van Dijk

Kaartverkoop
U kunt genieten van Joris Linssen en Caramba op zaterdag 5 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van Theater Warenar.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief