zaterdag 16 oktober 2021

E Events

Nieuws van het Leercentrum Wassenaar

Wassenaar - Heel recent zijn onze cursussen voor tablets beëindigd. Zowel voor de tablets van Apple, de iPad, als voor de tablets werkend met het Android systeem (Samsung, Acer, etc.) zijn nieuwe cursussen gepland in Maart, waarvoor u zich nog aan kunt melden. Deze cursussen vinden plaats op woensdagmorgen en middag.

Ook komt er weer een nieuwe cursus Windows 10 waarvoor we al een aantal aanmeldingen hebben. Deze cursus vindt plaats op de dinsdagmorgen en bestaat uit 2 lessen van 2 uur elk en is bedoeld voor mensen die overgestapt zijn van Windows XP, Windows 7 of 8 naar Windows 10 en hiermee snel vertrouwd te maken. Bij de cursus hoort een boek van Visual Steps/SeniorWeb dat u naar believen kunt aanschaffen.

Voor alle cursussen geldt: neem uw eigen laptop pc of tablet mee zodat u hierop de oefeningen kunt doen (s.v.p. de voeding niet vergeten!).
Wilt u meer weten kijk dan op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl
Aanmelden kan: op ons telefoonnummer 06-10735360. Ook zijn wij in ons Leercentrum aan de Van Heeckerenstraat aanwezig op de inloop middagen iedere 3e. dinsdagmiddag van de maand (eerstvolgende di. 15 maart).