woensdag 30 september 2020

A Algemeen

Rijnlands Lyceum Wassenaar ontvangt predicaat Excellente School

Wassenaar - Op maandag 18 januari heeft wethouder Inge Zweerts de Jong samen met de heer Knoester, bestuurder van het Rijnlands Lyceum Wassenaar bekendgemaakt dat het Rijnlands Lyceum Wassenaar opnieuw het predicaat Excellente School 2015 – 2017 heeft ontvangen.

De onderscheiding Excellente School wordt toegekend door de onderwijsinspectie. Met het predicaat Excellente School krijgen zeer goed presterende scholen maatschappelijke zichtbaarheid en waardering. Volgens de jury dankt het Rijnlands Lyceum Wassenaar het predicaat Excellente School 2015 – 2017 aan de uitstekende resultaten, een breed en eigentijds vakkenaanbod, een sterk docententeam en een warm schoolklimaat.

Om in aanmerking te kunnen komen voor het predicaat heeft het Rijnlands Lyceum Wassenaar een zelfevaluatie uitgevoerd en een presentatie gegeven voor de Jury Excellente Scholen. Vervolgens heeft een delegatie van de jury een bezoek gebracht aan de school. Alle deelnemende scholen ontvangen een rapport over de bevindingen van de jury.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief