Skip to content

De jongste spelers van WZK Waterpolo in actie!

2 november 20152 minute read

Wassenaar – Het D-team van WZK kwam in actie in het Zuiderparkbad tegen de club Waterpolo Residentie. Een belangrijke wedstrijd voor twee teams die bovenin het klassement meedraaien en zicht hebben op de koppositie.

De eerste periode waren beide teams aan het zoeken naar de gaatjes. Er waren veel kansen voor WZK maar de stand bleef 0-0. In het tweede partje wist WZK een kleine voorsprong te nemen en zo begonnen ze met een stand van 1-3 aan het derde partje.

Dit leek vervolgens wel een hele andere wedstrijd, want WZK scoorde het ene na het andere doelpunt. Haast iedere kans werd benut en er werd heel goed samengewerkt. WZK wist heel goed uit te breken en alles lukte. Met de stand van 2-9 gingen de D’tjes de laatste periode in, maar opeens was het gedaan met WZK. Het team leek moegestreden, mede doordat er maar één wissel was. De Residentie kwam knap terug tot 6-9 door gebruik te maken van de foutjes die bij WZK ontstonden. Gelukkig wist WZK zich nog even te herstellen en scoorde nog 2 x, maar de Residentie 1 x. De eindstand was 7-11 en levert een stevige tweede plaats op in de competitie. Al met al een spannende en ook leuke wedstrijd waar WZK liet zien dat ze veel hebben geleerd. Knap gedaan!

Afgelopen zaterdag kwamen de jongste waterpolospelers van WZK weer in actie. Ze speelden tegen ZDHC in Den Haag. WZK kwam heel goed uit de startblokken. Met goed samenspel werd de tegenstander overdonderd en goede doelpunten gemaakt. Zo stond het na de eerste periode al 0-6 voor WZK! Doelpunten waren er van Bram, Danny, Angela en Marit. Ook Taco, Sanne en Merlijn speelden goed. In het vervolg van de wedstrijd bleef WZK goed spelen. Verdedigend vingen ze de tegenstander goed op en aanvallend werd er goed overgespeeld. De overwinning was ruim, met maar liefst 12-1 werd er weer naar Wassenaar teruggekeerd.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top