Skip to content

Honkballers SVW blijven ongeslagen

12 mei 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van SV Wassenaar hebben ook hun vierde wedstrijd op rij gewonnen, op sportpark Kerkehout werd Birds met 16-4 verslagen.

Er stond een mooie wedstrijd op het menu in Kerkehout. Op Moederdag speelde koploper SVW tegen de nummer 2 Birds uit Zoetermeer. Een ploeg met een hoop slaggeweld die een gooi wilden doen naar de eerste plek in de 2de klasse D.

De mannen van SVW begonnen sterk aan de wedstrijd. De kop van de slagploeg was met Rodys Martinus en Jason Jakobus goed op dreef (8 uit 10). Zodat er voor Sigmar Eustacia en Mikel Vogels veel kansen waren om punten binnen te slaan. Na 4 innings stond SVW dan ook met 9-0 voor.

Sherman Gario gooide wederom een sterke wedstrijd en stond in de eerste 5 innings weinig toe. Omdat ook de Wassenaarse verdediging goed op dreef was. Toch kwam Birds nog wat terug in de wedstrijd door in de 6de inning de stand naar 9-4 te brengen. En Birds had zicht op meer maar het was Gario die de Zoetermeerse aanval afsloeg.

In de 7de inning gaf Roy van Rossum de beslissende klap door een “walk of grandslam” te slaan, wat voor de eindstand van 16-4 zorgde. De mannen van coach Harvin Gumbs blijven hiermee de koploper in de 2de klasse D.

Werpcijfers:

Sherman Gario 5x keer 3-slag 2x 4-wijd 6 honkslagen tegen

Slaggemiddelden:

Rodys Martinus 4 uit 5
Jason Jakobus 4 uit 5
Erwin van der Schrier 2 uit 2
Kelvi Martinez 2 uit 4
Sigmar Eustacia 2 uit 4
Roy van Rossum 1 uit 4 (grand slam!!)

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top