Blauw-Zwart wint zomeravondvoetbalwedstrijd

4 mei 20152 minute read

Wassenaar – De laatste uitwedstrijd van dit seizoen werd gespeeld op het prachtige nieuwe complex van de Leidse Universiteit. Voor beide teams stond er niets meer op het spel en dat was ook te merken aan het aantal toeschouwers.

De gastheren o.l.v. speler-trainer-manager en oud Blauw-Zwarter Pieter van Schie hadden enkele technisch begaafde spelers in hun team, maar echt uitgespeelde kansen kregen ze niet. Het elftal van UTS Van der Geest Verhuizingen & UTS Abbing Logistiek had minder moeite met scoren en door doelpunten van Kim Theil en Rick Hoogenboom was de stand vijf minuten voor de rust 0-2. Vele aanvallen strandden bij de zestien meter, al was het wel weer Kim Theil die de ruststand op 0-3 wist te brengen.

Na de rust werd het een potje zomeravondvoetbal en zat er weinig of geen lijn meer in. Door zeer matig verdedigen van de Blauwen scoorde Footbal Factory toch nog tweemaal en werd de eindstand 2-3 voor het UTS Van der Geest Verhuizingen & UTS Abbing Logistiek team. Zaterdag 9 mei is de laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 tegen Leiden en wachten we af hoe het slot van de competitie zich afspeelt, want in de top moeten er nog beslissingen vallen.