Skip to content

Honkballers beginnen met zege

14 april 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van SV Wassenaar zijn het seizoen gestart met een overwinning. Op sportpark Kerkehout werden de Saints verslagen met 11-3.

Het gepromoveerde Saints was een grote onbekende voor SVW, maar bleek een sterke tegenstander.

SVW begon goed aan de wedstrijd met in de eerste inning direct een dubbelspel van korte stop Jason Jakobus en tweede honkman Rodys Martinus. In de tweede helft van de eerste inning kreeg SVW de honken vol maar werd er helaas maar 1 keer gescoord door een “sac fly” van Erwin van der Schrier.

In de tweede inning deed Saints van zich spreken en bracht de score mede door een home run op 1-3. Hoewel Saints hierna nog een paar keer gevaarlijk werd was het startende werper Sherman Gario die niets meer toestond, en met 1,2,3 pitches de volledige wedsrtijd op de heuvel bleef.

Aanvallend deed SVW van zich spreken door een home run van Mikel Vogels, al duurde duurde het tot de laatste slagbeurt tot de mannen in het groen echt afstand namen van de bezoekers. Met een rally in de negende inning met honkslagen van o.a. nieuwe aanwinst Brian Mattson kwam de 11-3 eindstand op het bord.

Volgende week spelen de mannen van coach Harvin Gumbs uit tegen Gophers.

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top