Skip to content

WVV mix 2 grandioos op dreef tegen Merenwijk mix 4

3 april 20152 minute read

Wassenaar – De mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging speelde tegen het mix team van Merenwijk in Sporthal Broekplein te Leiden als in haar beste jaren. WVV was in die wedstrijd niet alleen oppermachtig maar zij gaven hun tegenstander geen schijn van kans om in hun spel te komen.

Daarbij wilden de WVV-ers hun zo mooi verkregen 2e plaats op de ranglijst veilig stellen. In set één lieten de WVV-ers onder aanvoering van een sterk serverende Elly van Weerlee, al direct zien dat ze grootse plannen hadden. Setwinst met 11-25. Voordat de Merenwijkers het in set 2 goed en wel door hadden stond, via 6-13 al snel 8-20 in het voordeel van WVV op het scorebord. Doordat WVV daarna ook welgemikte ballen tegen de achterlijn wist te spelen maakten zij met 13-25 vakkundig de set uit. WVV ging in set 3 helaas wat slordig spelen waardoor Merenwijk iets meer vat op het spel kreeg. Zij konden zelfs de voor hen acceptabele setstand van 18-25 bereiken. Echter in set 4 was het weer al WVV wat de klok sloeg. In no time stond het alweer 3-13. WVV liet in deze fase van de wedstrijd Merenwijk alle hoeken van het speelveld zien wat resulteerde in de logische setwinst met 8-25. Deze veel betekende 0-4 overwinning voor de WVV mix 2 zet het team nog steviger op plek 2.

De WVV H1 daar en tegen kon het tegen Nesselande H1 niet bolwerken. Niet dat ze echt weggespeeld werden maar de WVV-ers lieten het steeds in het begin van de sets afweten ze begonnen gewoon te slap. En ja… dan keken de WVV-ers telkens tegen een achterstand aan en moest er een inhaalrace volgen. Wonderwel lukte dat steeds aardig en leek het toch nog spannend te worden. Helaas werden de laatste setpunten vervolgens toch weer min of meer weggegeven. Nesselande ging mede daardoor daar door, via de setstanden 20-25, 17-25,20-25 en 19-25 met een 0-4 winst naar huis.

Kom ook eens mee te komen trainen. De eerste vier trainingen (in sporthal De Schulpwei) zijn gratis. Nadere info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top