Blauw-Zwart stelt teleur

30 maart 20152 minute read

Wassenaar – Blauw-Zwart heeft het lelijk laten afweten in de wedstrijd tegen Hazewrswoudse Boys. Wat een spannende wedstrijd had moeten zijn tussen de nummers 3 en 5 van de ranglijst, werd een teleurstellend schouwspel.

Na een indrukwekkende minuut stilte voor de vorige week overleden Leo van Bemmelen gaf scheidsrechter Den Turk het sein dat de wedstrijd kon beginnen. Hazerswoudse Boys ging direct in de aanval en dat resulteerde in een corner. Gedragen door de harde wind verdween de bal over doelman Van Zonneveld in het doel en keek de UTS Van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek formatie al na 36 seconden tegen een 0-1 achterstand aan.

De thuisploeg kwam deze klap gedurende de rest van de wedstrijd niet te boven en speelde dus van begin af aan een verloren wedstrijd. En dat tegen een tegenstander die echt niet zo goed is, maar alleen maar op de counter speelt en de aanval eigenlijk schuwt. Slechts 35 keer scoorden de Hazerswouders, en dat is het minst van de eerste 10 ploegen in de competitie. Maar uiteindelijk zijn het de doelpunten die beslissen of je wint of niet. De Blauwen konden nauwelijks een vuist maken en kansen bleven dan ook uit. Slechts een kopbal van Bryan van den Barselaar, uit een corner na bijna een half uur spelen, zorgde voor enige opwinding onder het publiek, maar de bal ging net over de deklat.

Even later was het aan de andere kant wel raak, en wel op bijna identieke wijze als het eerste doelpunt. Weer en hoekschop die slecht verwerkt werd en na enig heen en weer koppen verdween de bal voor de tweede maal in het Blauw-Zwart doel.

Hiermee was de wedstrijd gespeeld en het viel de toeschouwers zwaar om ook nog de 2e helft te moeten uit zitten. In de slotfase zagen zij Adrian Koziel via een penalty de eer redden voor de UTS Van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek brigade.

Gauw vergeten deze wedstrijd en volgende week tegen Warmunda, wederom thuis, uit een ander vaatje tappen.