Skip to content

Dubbelkwartet voor Blauw-Zwart

23 maart 20152 minute read

Wassenaar – Het 1e zondag elftal van Wilhelmus speelt in de 2e klasse C en staat bovenaan samen met R.A.V.V.

De zaterdag afdeling bestaat uit een aantal elftallen met expats ; enthousiast, zeer sportief, met de voertaal Engels. Het voetbalniveau is echter niet denderend en dus had het UTS Abbink Verhuizingen/ UTS van der Geest Logistiek team een makkelijke wedstrijd. Dat wordt zaterdag a.s. wel anders als de Hazerswoudse Boys op bezoek komen.

Nu werd er lustig op los gescoord, met enkele zéér fraaie doelpunten van Adrian Koziel (3x), Kim Theil, Guy van Vliet, Bryan van den Barselaar en 2 eigen doelpunten, waarvan de openingstreffer een exacte kopie was van de winnende treffer van Ajax bij Go Ahead Eagles. Het eindresultaat was uiteindelijk een 1-8 overwinning.

Als de tegenstander eens een keer gevaarlijk werd stond onze achterhoede goed en keeper Mike Zonneveld redde ook een paar keer bekwaam. De tegentreffer van Wilhelmus was een beloning voor het moedig volhouden.

Volgens ingewijden is de stand in de 3e periode van Blauw-Zwart 9 punten uit 3 wedstrijden met een zeer goed doelsaldo. Reden voor u om zaterdag het elftal van UTS Abbink Verhuizingen/ UTS van der Geest Logistiek te steunen op ons fraaie sportpark.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top