Skip to content

Dat is kicken… kickboksen in de kerk in Wassenaar!

18 februari 20153 minute read

Wassenaar – De enige echte kickboksschool van Wassenaar heeft vanaf heden een eigen locatie! Het is een zeer bijzondere locatie, namelijk een voormalige kerk, zijnde Schoolstraat 6 te Wassenaar (voormalig Party- en dorpscentrum).

Veel Wassenaarders zijn wellicht reeds bekend met de locatie omdat er ook jaarlijks Sinterklaasfeesten worden georganiseerd. Maar vanaf heden wordt er dus ook kickboks trainingen gegeven voor jong en oud, dames en heren. Er ligt inmiddels een professionele vloer in, en de boksring wordt over 2 weken verwacht. Dus dan kan iedereen echt de ring in!

Kickboksen is intensief, zeer gevarieerd en leuk om te doen. Men leert stoten, trappen, clinchen en meer. Ook voor kids en jeugd zijn het leuke trainingen. Kinderen die nu wat minder stevig in de schoenen staan, worden weerbaarder. Drukke kinderen zijn na een training rustig. Heeft men overgewicht? Gewichtsverlies gaat bij de kickbokslessen bijna vanzelf! Kinderen leren spelenderwijs de basistechnieken en verbeteren op die manier ook de conditie. Volwassenen gaan natuurlijk wel wat verder. Voor alle leden geldt dat passende bescherming verplicht is. Bij gebleken talent is het tevens mogelijk te trainen voor wedstrijden en om in aanmerking te komen voor het wedstrijdteam van Fearless. Maar tijdens alle trainingen staat fun boven aan!

Geen groepsmens? Kom dan eens met kickboxing Fearless praten over personal traingen. Geen saaie trainingen want alles is doorspekt met oefeningen uit het kickboksen. Derhalve zijn alle trainingen zeer gevarieerd en effectief! Leden zien hun conditie met sprongen vooruit gaan, ze worden leniger en fitter, en bij een pondje meer verliest men makkelijk gewicht.

Door de grote variatie van de lessen door de kickboks-trainingstechnieken en oefeningen, behaalt men snel het gewenste resultaat. Op die manier houden leden het ook prima vol!

Tevens zijn er mogelijkheden voor bedrijven; een kickboks-clinic, of bootcamp geeft een aangename afwisseling op dagelijkse sleur op kantoor. Ook leuk als personeelsuitje!

De prijzen van Kickboxing Fearless voor de lessen en personal training zijn zeer scherp te noemen!

Over Kickboxing Fearless
De trainer in Wassenaar is Dave Davis. Hij is al jaren professioneel actief in de kickbokswereld. Dave is begonnen met Taekwondo maar werd al snel besmet met het kickboksvirus. Na zelf een aantal jaren actief te zijn geweest als kickbokser, opende hij zijn kickboksschool Davis Gym in Brabant. Daar trainde hij, naar later bleek, zeer succesvolle kickboksers.

Ook zijn zoon Rudienne begon al op jonge leeftijd met kickboksen. Hij heeft als A-vechter succesvolle resultaten behaald. Zijn kennis en trainingsmethode wilde hij graag aan anderen overbrengen en hij begon ook met het opleiden en trainen van vechters en vechtertjes. Inmiddels is het wedstrijdteam ‘Team Fearless’ een feit. In het team zitten een aantal leden die tot heden on-verslagen zijn waaronder een dame van 13 jaar die Nederlands Kampioen is geworden!

Tevens heeft Fearless een eigen management bureau waarbij professionele (nationale en internationale) kickboksers worden begeleid en ondersteund m.b.t. commerciële, financiële en organisatorische zaken.

www.KickboxingFearless.nl
info@KickboxingFearless.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top