Skip to content

Rickies viert Feest

2 februari 20152 minute read

Wassenaar – In de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie ging de strijd om de derde plaats tussen Rickies Feest en Cafetaria ´t tonnetje. Rickies Feest moest winnen om nog enigszins mee te doen om het kampioenschap.

Rickies is dit jaar verstrekt met een aantal spelers van het vroegere Party Rental Company. Deze ervaring komt de ploeg ten goede. In het begin van de competitie stond het team enige tijd bovenaan. Het team van ´t Tonnetje kwam goed uit de startblokken en kwam tweemaal op een voorsprong. Deze voorsprongen werden snel teniet gedaan door Rickies. Soms al in een eerst volgende aanval. Het spel golfde heen en weer. De ruststand van 2 – 2 was dan ook de goede verhouding. In de tweede helft ging Rickies Feest beter om met de kansen en stond het houtwerk ’t Tonnetje in de weg. De einduitslag 7 – 6 was dan ook verdiend voor Rickies Feest door het beter benutten van de kansen. Door deze overwinning komen zij op een gelijk aantal punten als ’t Tonnetje. Biede teams doen nog mee om het kampioenschap, maar hebben het niet zelf in de hand.

Kampioenskandidaat nummer één Aerofit veegde de vloer aan met Tacx en heeft hun doelgemiddelde aardig omhoog geschroefd. Torenstraat advocaten is nog steeds niet in goede doen. Tegen de Katwijkers gingen zij opnieuw onderuit. Directe achtervolger van Aerofit is het team van Timmer- en onderhoudsbedrijf Dick van Egmond. Zij wonnen hun wedstrijd moeizaam van de Schulpwei. Met de 6 – 5 overwinning konden zij weer drie punten toevoegen aan hun puntentotaal. Zij hebben drie verliespunten meer dan Aerofit. Over twee weken ontmoeten deze ploegen elkaar en valt mogelijk de beslissing om het kampioenschap.

Tags

WassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top