Skip to content

Dames WZK Waterpolo boeken overwinning!

13 januari 20152 minute read

Wassenaar – Zaterdag 10 januari mocht Dames 1 de tweede wedstrijd van 2015 spelen. Waar er vorige week in de bekerwedstrijd werd verloren, begon zaterdag de competitie weer. Sassenheim was de tegenstander en de nummer 3, het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

In het eerste partje was het Ivon Hensen die na een minuut de 1-0 maakt. Sassenheim was hierdoor een beetje van slag en kwam sindsdien ook niet meer in hun eigen spel. De dames van WZK namen de overhand en verdedigde zeer goed. Er werd goed overgenomen van elkaar en goed gekeken, iets wat ervoor zorgde dat Sassenheim vrij weinig kon met de bal. Na het tweede partje staat het 3-1 voor WZK. In het derde part weet de tegenstander nog één keer te scoren uit een man-meersituatie. Ivon Hensen en Anouk Noordervliet weten in het laatste partje nog een paar keer te scoren en zo wint WZK met 6-3.

De meisjes
De meisjes van WZK mochten daarna hun opwachting maken. De wedstrijd begon wat slapjes. Er werd niet echt aangevallen en strak gespeeld. Toch weten de meisjes van WZK te scoren. Het is Caroline Verboog die het net weet te raken en de score hiermee opent. Vlaardingen weet dan wel een paar keer terug te komen, maar de meiden van WZK houden stand. Vanaf het derde partje werd er beter gekeken en overgespeeld. Hierdoor krijgen de meiden veel kansen en weten er daar nog 8 van te verzilveren. Het zijn o.a. Denise en Daphne die weten te scoren en zo winnen de meiden met 9-4.

Jongens A
Jongens A sloot de avond af in Het Sterrenbad tegen Donk. Al vrij snel bleek dat Donk beter was, maar de jongens lieten zich niet geheel overklassen. Er werd met regelmaat goed gespeeld en gekeken, maar niet alle mooie aanvallen wisten uit te monden in een doelpunt en dat was erg jammer. Donk was gewoon beter en wist de wedstrijd dan ook met een ruime overwinning in de wacht te slepen.

Volgende week zaterdag zijn er weer wedstrijd te bewonderen in Het Sterrenbad. Kijk op onze site voor meer informatie en trainingstijden www.wzk-waterpolo.nl!

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top