Skip to content

WZK start 2015 sportief!

12 januari 201552 second read

Wassenaar – WZK is dit jaar weer sportief begonnen. De nieuwjaarsduik, inmiddels een uit de hand gelopen traditie, stond eveneens als het traditiegetrouwe Oliebollentoernooi weer op het programma.

1 Januari is de dag van de goede voornemens, een frisse duik in het ijskoude water en sportief en gezellig waterpoloën in teamverband van alle leeftijden. Om 12:00 uur stonden ruim 30 leden van WZK klaar om de nieuwjaarsduik aan de Wassenaarse slag te doen. Met elkaar werd ons zwemseizoen 2015 traditioneel in de zee begonnen. Daarna reden we door richting het Sterrenbad voor het jaarlijkse oliebollentoernooi waar elke zwemmer van WZK aan deel mag nemen. Met een opkomst van meer dan 100 deelnemers op 1 januari was dit toernooi heel succesvol.

Na alle sportieve activiteiten werd het nieuwe jaar ingeluid met de nieuwjaarsborrel. Er werd geproost op een succesvol, gezond maar vooral sportief 2015.

Zaterdag 10 januari beginnen de wedstrijden weer bij WZK. Heeft u interesse of gewoon zin in een gezellige avond? Kom dan een keer kijken bij de wedstrijden in het Sterrenbad. A.s. zaterdag zullen de wedstrijden vanaf 18:15 zijn.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top