Skip to content

Blauw-Zwart verslaat koploper

10 november 20142 minute read

Wassenaar – Onder prima omstandigheden trad een zeer gemotiveerd Blauw-Zwart aan tegen koploper Hazerswoudse Boys in de 4e klasse A. Voordat uw invaller-schrijver z’n plaats ingenomen had kon de ploeg van sponsor UTS Van der Geest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek al juichen. Nick Laponder’s schot passeerde de doellijn en de goed opgestelde scheidsrechter wees gedecideerd naar het midden: 0-1 .

Daarna ontspon zich een felle strijd waarin de onzen probeerden door te drukken om er 0-2 van te maken en misschien nog meer. Jammer dat dezelfde scheidsrechter veel pittige overtredingen onbestraft liet, maar bij opmerkingen daarover direct geel trok. Dat overkwam Blauw-Zwart drie keer.

Na de rust een zeer aanvallend Hazerswoudse Boys, maar onze achterhoede hield prima stand en kwam ook een paar keer goed weg. Onder leiding van een zeer hardwerkende Guy van Vliet plaatste Blauw-Zwart enige gevaarlijke tegenstoten en na een prima pass van de voor de geblesseerde Wilmar v.d.Ham, ingevallen Lars Leget wist Adrien Koziel eerst de laatste man uit te kappen en daarna met een prima voetbeweging de bal keurig in het doel te plaatsen: 0-2. Grote vreugde, ook bij trainer Jos v.d. Helm die door prima te coachen zijn spelers bij de les hield.

Na een spannende, lange blessuretijd van plusminus zeven minuten kon het team van UTS Van der Geest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek moegestreden, maar zeer blij het veld verlaten. Zaterdag 22 november weer een thuis wedstrijd, tegen het Leidse Lugdunum. U bent van harte welkom!

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top