Skip to content

Organisator Waterpop te gast bij Midvliet

29 juli 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 3 augustus om 12:30 uur komt Wouter Vedder, de voorzitter van de stichting Waterpop, naar de studio van Midvliet om in Kakafonie te vertellen over het jaarlijkse festival Waterpop dat op zaterdag 9 augustus wordt gehouden in het Hofpark in Wateringen.

Dit gratis toegankelijke festival is al 37 jaar een begrip in heel Nederland. Elk jaar staan lokale helden, maar ook grote internationale namen op de planken om het kleine plaatsje in het Westland eens flink te laten schudden. Op deze zaterdag van het jaar kun je genieten van dé muziek van nu, van heavy metal tot rock & roll, van funk en jazz tot rock en pop naar blues. Aanstormend talent laat zich zien aan het grotere publiek, grote gevestigde namen bewijzen waarom zij op het podium thuis horen.

In het verleden traden bands op als Radiohead, Herman Brood and his Wild Romance, Manic Street Preachers, Krezip, Racoon, Within Temptation en Novastar,

Deze zomer vindt de 37e editie plaats. Op zaterdag 9 augustus is er tussen 12:00 uur en 23:00 uur veel te zien en te horen. Naast een vernieuwend programma biedt Waterpop verrassende straattheateracts (dit jaar van Theatergroep Wateringen, Perky & Fiddle, Shalton Theatre Frogs en Trio Hysterica), een uitgebreide festivalmarkt en verschillende kinderactiviteiten. Veel cultuur en gezelligheid dus.

Zoals elk jaar staan er drie podia op Waterpop. Hierdoor is het mogelijk om zonder (ombouw)pauze het programma letterlijk non-stop door te laten gaan. Dit jaar zijn er optredens van onder meer: Great Mind, The Posies, Yess Sier Boss, Wooden Saints, Bells of Youth, Hunting the Robot, Andere Koek en Samba Salad.

Waterpop wordt gehouden op 9 augustus. Op zondag 3 augustus hoor je alles over dit festival bij Midvliet FM in Kakafonie. Wouter Vedder komt alles vertellen wat je wilt weten en brengt natuurlijk muziek mee van een aantal van de optredende acts.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top