Skip to content

Geslaagd weekend voor B.C. Wassenaar op New Age Toernooi

11 februari 20142 minute read

Wassenaar – Dit weekend was het weer zover, B.C. Wassenaar (gesponsord door Service Apotheek Langstraat) mocht aan de slag op het New Age Toernooi dit maal in Sassenheim. Op het New Age Toernooi strijden badmintonners voor individuele prijzen in verschillende categorieën en voor de beker die naar de club gaat met de meeste winstpunten.

Vrijdagavond stonden de eerste BCW’ers al op de baan om de eerste punten binnen te halen! En erg sterke start, want de eerste 8 partijen waren gelijk winst voor de spelers van BCW. De volgende wedstrijden helaas geen volle winst meer, maar ook hier werden weer punten bij elkaar gescoord!

Zaterdag was de dag van de meeste wedstrijden voor de BCW’ers! Om 9 uur stonden de eerste spelers al op de baan en om half 1 ’s avonds de laatste. Een dag met wisselende resultaten, maar ook deze dag werden er punten gescoord waardoor er zondag finales konden worden gespeeld! Vooral de jeugd was goed vertegenwoordigt in deze finales. Maar ook zag je tijdens de andere finales de bekende gele T-shirts op de baan staan. Veel van de jeugdleden speelde de finale tegen een clubgenoot en wist BCW zowel de eerste als de tweede prijs in de wacht te slepen. Na een spannend en gezellig toernooi met veel support van de andere leden van de club was het tijd voor de prijsuitreiking. Alle prijswinnaars werden onder daverend applaus een voor een naar voren gehaald om hun verdiende prijs in ontvangst te nemen en vervolgens nog even op de foto. Vervolgens was het tijd voor de prijsuitreiking van de beker voor de club met de meeste winstpunten. Helaas hebben wij dit jaar de beker niet mee naar huis mogen nemen. Op een mooie derde plek zijn wij dit jaar geëindigd, volgend jaar gaan wij weer hard strijden voor het winnen van deze beker. Volgend weekend start de jeugdcompetitie, voor meer informatie www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top