Skip to content

Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging in opmars

8 november 20132 minute read

Wassenaar – Aanstaande vrijdag spelen de twee recreatieteams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging thuis in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade.

Het WVV herenteam speelt tegen Volepo 1 uit Rijswijk. Het herenteam heeft zich in haar eerste wedstrijd van deze competitie al aardig ingespeeld. Tegen Nesselande werd een verdienstelijk gelijkspel behaald. Verdienstelijk omdat voor het eerst in de nieuwe samenstelling werd gespeeld tegen het sterke Nesselande, dat vorig seizoen nog in de toppoule speelde.
Volepo heeft in haar eerste wedsrijd vier punten behaald tegen Volcano 2, dat onderaan staat. De prognose van de Nevobo geeft aan dat Volepo favoriet is in de wedstrijd tegen de WVV Heren. Dat moet voor de heren een extra motivatie zijn om de vier punten in Wassenaar te houden. Zij gaan voor de winst a.s. vrijdag. Heren succes.

Het WVV Mix team speelt eveneens thuis tegen de volleyballers/sters van Leython DC 2 uit Leiderdorp. De mixers waren in hun eerste wedstrijd tegen VCS wat ongelukkig met de score. Zij verloren nipt met 3-1. Dat gaat a.s. vrijdag tegen Leython veranderen. Ook in de prognose voor deze wedstrijd is de tegenstander favoriet. Leython heeft uit twee wedstrijden 4 punten behaald, terwijl het maximum 8 was. Beide teams staan vlak bij elkaar op de ranglijst. Ik verwacht daarom een felle strijd waarbij WVV met een maximale inzet vier punten gaat behalen. Dus Mixers kom op en toon je strijdlust.

A.s. vrijdag kunt u dus weer volleybal van niveau zien in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1, aanvang 20.30 uur. Kom kijken en beleef de sportvreugde van de WVVers mee.

Ook interesse in volleybal? Meld je aan en doe meteen mee met de training op woensdag 6 november a.s., vanaf 20.15 uur. Kijk voor nadere info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037. Tot ziens!

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top