Blauw-Zwart in uitwedstrijden nog zonder punten

23 september 201351 second read

Wassenaar – Zonder de geblesseerde spitsen Boy Houtman en Rick Hoogeboom en ook zonder verdediger Sander van Kuyen miste de formatie UTS van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek niet alleen een stel goede voetballers, maar ook de nodige rust en ervaring in het team.

Achterin werd de bal goed rondgespeeld, maar bij de 16-meter lijn aangekomen was er geen goede voortzetting, mede door het stug verdedigen van Woubrugge. Bij een van de schaarse uitvallen van de thuisclub, met een ongelukkige sliding van een onzer verdedigers, ging de bal op de stip: 1- 0. Buiten die pingel was het pas na de rust dat onze keeper het eerste moeilijke schot te verwerken kreeg, wat hem prima afging.
Het team van UTS van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek ging nog feller aanvallen en de bal werd twee keer van de doellijn gekopt. Onze trainer wisselde drie maal, maar ook dat mocht niet helpen en vlak voor tijd scoorde de thuisploeg met weer een uitval de 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.