Skip to content

WVV start het seizoen 2013-2014 met volle moed

23 augustus 20132 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Volleybal Vereniging start woensdagavond 28 augustus a.s. met het nieuwe volleybalseizoen 2013-2014. In de komende weken zal er hard gewerkt worden om het luie zweet er uit te krijgen en het vet opgedaan in die luie vakantie er weer af te krijgen en om te zetten in spiekracht en wedstrijdniveau. Gelukkig gaat dat gepaard met onderling veel en spannend plezier hebben.

In de Nevobo competitie gaat WVV met twee wedstrijdteams strijden om een hoge positie. Op zich best reëel want de teams staan er niet slecht voor. Van het Mix team wordt meer verwacht dan alleen maar een beetje mee doen. Want als in plaats van meer dan de helft van de wedstrijden gelijk spelen er daar een paar van gewonnen worden, wat niet ondenkbaar is, kan het een leuk seizoen worden.
Op de woensdagavonden van 20:15 tot 21.45 vinden in de sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1 de trainingen van plaats. Ook de thuiswedstrijden voor de wedstrijdteams van WVV vinden in dezelfde sporthal plaats en wel altijd op de vrijdagavond en beginnen steeds om 20:30 uur.

EN weet je wat…. ook voor jou is nu het moment aangebroken om eens te komen volleyballen. Want daarmee doe je niet alleen iets die kilo’s die er niet horen maar ook aan je spieren, dus je gezondheid. Krijg weer energie en breng op een sportieve manier je uithoudingsvermogen op peil. Kom op… treuzel nu een niet. Laat zien wat je kunt. Sluit je aan bij WVV en geniet van het volleybalspel in een uitstekende accommodatie. Er is nog plaats genoeg, ook om mee te doen aan de competitie. De contributie is voor een echte sportvereniging als WVV is ook nog aan de lage kant, dus zeer betaalbaar. Pak dus om te beginnen je sportschoenen en ‘sporttenue’ onder de arm en kom woensdag 28 augustus a.s. naar de Sporthal. We beginnen om 20.15 uur.. je kunt direct meetrainen. Echt doe je zelf een plezier en probeer het nu, de eerste kennismaking kost je ook nog niks want deelnemen aan de eerste 3 trainingen is geheel gratis. Nadere info bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top