Skip to content

WZK 1 geniet van voorschot op kampioenschap

25 maart 20132 minute read

Wassenaar – Een beetje rare situatie: WZK heren 1 kon zondag kampioen worden. Er is niets leuker om dit thuis te vieren en de club heeft een voorschot genomen door in een vol Sterrenbad flink uit te pakken tegen WZC.

De 1-0 lag er al na 15 seconden in dus dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. De 2-0 liet even op zich wachten om dat er een man minder situatie tussen door kwam. Tien seconden voor het verstrijken van het eerste part schoot Zlatco er nog snel een bal in zodat het eerste part met 5-0 werd afgesloten. Vorige week las u al dat Raymond Vonk vandaag zijn 100e doelpunt zou kunnen maken. Dit motiveerde Raymond zo, dat hij er in het derde part twee binnen schoot. Patrick van Eijk was ook weer lekker op schot. Zo goed zelfs dat de bal binnen 10 seconden in het net belandde en dit zorgde voor een winst met 18-3. Zoals het hoort wordt er aan het eind van dit soort wedstrijden iemand door de mannen te grazen genomen en teammanager Daan had nog wat te goed na de vorige bekerwedstrijd. Na het badderen werd er feest gevierd in de bovenkamer. Het team bedankt iedereen die deze avond tot een groot succes heeft gemaakt.

Meisjes
De meisjes van WZK speelde in Katwijk. Er werd zeer hard geknokt voor een overwinning. WZK stond vrij snel achter, maar het is Daphne van der Linde die door goed spel een paar mooie doelpunten weet te maken en WZK terug in de wedstrijd te brengen. Het werd nog erg spannend aan het eind, maar het mocht helaas niet baten voor de meiden.

Tags

KampioenWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top