Skip to content

Francesco daagt jong talent uit

30 december 20122 minute read

Wassenaar – De trendwatchers geven het al aan: Voor steeds meer mensen wordt koken een hobby. Zelf de mouwen opstropen en aanpakken. Het liefst met vrienden of collega’s. Na een actieve werkdag even tot je zelf komen. Een leuke mix ervaren van verse producten, nieuwe kooktechnieken en gezellig aan tafel over de leuke dingen van het leven bijkletsen.

Na 1400 kooksessies hebben wij al een aardig beeld, wat de kookliefhebbers willen. Alleen kunnen de factoren tijd en geld een drempel zijn om je aan te sluiten bij een kookclub. Ook wij moeten ons aanpassen aan de nieuwe tijden. En we willen graag nieuw bloed in Den Ouden Slagerij, waarin ons kookatelier sinds 2003 is gevestigd.

Wij starten eind januari met een nieuwe kookclub voor 35-plussers. We beginnen een half uurtje later : nu om 18.30 uur. Samen koken we een 3 gangen menu en uiterlijk 23.00 uur kan iedereen weer op de pedalen huiswaarts.

TECHNIEK
In de 5 kooksessies tot en met mei laten wij de leden kennis maken met de belangrijkste kooktechnieken. Het hoe, waarom en wanneer wordt ruimschoots toegelicht. Voor iedere kooksessie kan een van de leden zelf een idee voor een gerecht inbrengen: Italiaans, Frans of Albanees. Maakt niet uit. Het gaat om de uitdaging en het plezier.

Receptenregister

Speciaal voor onze lezers geeft Fransesco u toegang tot al zijn heerlijke recepten neem snel een kijkje op http://www.kookatelierwassenaar.nl/receptenregister2010/index.htm vervolgens kunt u alle recepten bekijken met de volgende speciale inlogcode User: Wasko Wachtwoord: 85

 

Tags

KokenOtto e MezzoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top