WVV Herenteam speelt als vanouds

6 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag speelde het herenteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging zijn eerste wedstrijd in sporthal De Schulpwei. Tegenstander was het herenteam van Merenwijk uit Leiden. Kirsten Harberink maakte haar debuut, en met succes, als scheidsrechter en dat gold ook voor teller Saskia van Nellen.

En Erik, Hans, Kilian, Mathieu, Ruud en Sid gingen er meteen lekker tegen aan. Zij hadden weliswaar een trage start in de eerste set, maar na 10-9 werd de turbo aangezet en stond het zo maar 16-11. Nog even een hapering en het eerste punt was binnen. Je kon zien dat de spelvreugde van het goed ingespeeld WVV team er van af spatte. In de tweede set stond het snel 9-1 voor WVV met loeiharde smashes van Kilian van der Kleij. Met goed en snel volleybal bereikten zij binnen de kortste keren de stand van 25-12 op het scorebord. Verdienstelijk was ook het debuut van invaller Ruud Meershoek. In de derde en vierde set was er nog enige spanning in de wedstrijd omdat WVV wat gas terugnam. Maar met 25-16 en 25-20 was de overwinning met 4-0 een feit. Goed gespeeld mannen ga zo door. Zij hopen ook dat de geblesseerden Joris Hornman en Peter Houtman spoedig zullen terugkeren in het team.

Programma: woensdag 10 oktober VCO Meisjes tegen WVV Meisjes.

Volleyballen? Dat kan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Doe het nu. Kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee, tel 070-5111037.