Skip to content

Marco’s Tweewielers sponsor Koen Slootweg

24 juli 201453 second read

Wassenaar – Met trots laat jong oranje shorttracker Koen(17) weten dat Marco’s Tweewielers zijn sponsor is. En hem daarmee de kans bied om te groeien in zijn carrière als topsporter. Marco’s Tweewielers sinds 1987 gevestigd in de Kerkstraat, zorgt voor reparaties van fietsen en met de ruime show ruimte is er ook een groot aanbod aan nieuwe fietsen en accessoires voor de fiets. Niet alleen voor de stadsfietsen kunt u terecht bij Marco’s Tweewielers, maar ook de sportieve fietsers hebben een ruime keuze.

Marco’s Tweewielers zal Koen zijn fiets jaarlijks van het nodige onderhoud voorzien. Daar is Koen (Nederlands kampioen shorttrack jun B) erg blij mee, want als topsporter in het shorttrack zijn sponsoren zeer belangrijk om van goed materiaal te kunnen voorzien. Koen is daarom zeer verheugd met de komst van Marco’s Tweewielers als sponsor. Beide kijken uit naar de samenwerking.

Bent u ook geïnteresseerd om Koen te helpen in zijn carrière als topsporter? Neem een kijkje op talentboek.nl (toets hier zijn naam in de zoekbalk) of op zijn website www.koenslootweg.nl

Tags

Koen SlootwegSponsorWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top