Skip to content

30 aug. Open Dag Zaalsporten: Wassenaarse Volleybal Vereniging stelt zich voor

20 augustus 20143 minute read

Wassenaar – Ten behoeve van de gezamenlijke open dag op 30 augustus a.s. voor alle Wassenaarse zaalsporten, stelt vandaag de Wassenaarse Volleybal Vereniging zich voor.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging is lid van de Nederlandse Volleybal Bond )NeVoBo REGIO Mid/West. Dit houdt in dat de teams in competitieverband wedstrijden spelen, welke door de NeVoBo worden toegewezen. De vereniging heeft een Heren en 2 Mix (dames en heren) teams en vanaf het komende seizoen bestaat ook voor de jeugd tussen 14 en 18 jaren de mogelijkheid om deel te nemen aan de volleybalsport.

De open dag;
Op 30 augustus aanstaande presenteert WVV zich aan de Wassenaarders. De 2 jeugdtrainers Joris Hornman en Wim Lemckert zullen in ochtend van 10:00 tot 12:00 uur een training verzorgen speciaal toegespitst op de oudere jeugd. Na de gezamelijke sport disco is er vervolgens gelegenheid voor eenieder om samen met de verenigingsleden deel te nemen aan een volleybalwedstrijd en je hopelijk te boeien voor de volleybalsport. Vergeet niet om zelf sportschoenen (zonder zwarte zolen die afgeven) mee te nemen. WVV verzorgt de overige sport attributen.

Wat heeft W.V.V. te bieden?
De volleybal teams trainen op de woensdagavond in de sporthal in de sporthal “De Schulpwei” aan de Dr. Mansveltkade 1 te Wassenaar. Trainingstijden; Jeugd van 18:45 – 20.15 uur; Recreatie heren en mix 20.15 – 21.45 uur. Wedstrijden; de wedstrijden worden eveneens gespeeld in de Sporthal “De Schulpwei” aan de Dr. Mansveltkade 1 te Wassenaar op de vrijdagavond: 20.00 – 22.00 uur.

Overige activiteiten;
Buiten de competitie en trainingen om worden er door de vereniging tal van activiteiten georganiseerd. Zo wordt er o.a. deel genomen aan diverse volleybaltoernooien waar men gezellig kennis kan maken met de volleybalsport en worden er wedstrijden van het Nationale dames- en/of herenteam bezocht. Bij de senioren wordt er bij WVV op een ‘hoog’ niveau recreatie volleybal gespeeld. Zo zijn er door de teams recentelijk diverse kampioenschappen in de wacht gesleept. Tevens wordt elk kalenderjaar begonnen met het ‘olieballen’ toernooi en is er hierna een ongedwongen nieuwjaarsreceptie. De vereniging organiseer elk jaar in april een het Lente Vreugd toernooi waaraan door veel teams uit de omgeving wordt deelgenomen. Ter afsluiting van het seizoen is er een sfeervolle barbecue voor alle leden.

Kom gewoon eens langs;
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de open dag te komen; ben je gevorderd of beginnend? Het maakt niet uit. Wil je meedoen kom dan gerust eens een keer kijken op de training of veel beter, train direct mee; de kennismakingsperiode van 4 weken is geheel gratis. Misschien is de eerste training een mooie gelegenheid dus kom op 27 augustus naar de sporthal! Voor nadere informatie kunt u zich richten tot de voorzitter, Erik Gijsbers, telefoon 070-5112867

Tags

Open DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top