Skip to content

Superhelden gezocht!!

22 augustus 20142 minute read

Wassenaar vrijdag 22 augustus – Het is bijna weer zover. De Sport –en Speldagen 2014 staan op het punt van beginnen! Aanstaande maandag start dit jaarlijkse festijn weer. De Stuiters hebben vorig jaar de prijs van Spelenderwijs uit handen van kapitein Haak gered. Dit jaar is er een heel ander probleem. De staf van de Stuiters is dit jaar op zoek naar echte SUPERHELDEN!!

Dit jaar wordt de hulp van de kinderen ingeroepen door Dr. Gru uit de film Verschrikkelijke Ikke. Zijn Minions zijn ontvoerd door een superschurk! Hij is al bij verschillende superhelden langs geweest, maar niemand heeft hem nog kunnen helpen.

De Minions wilden voor de verjaardag van Dr. Gru een cadeau stelen van een superschurk. Toen ze dat wilden doen werden ze betrapt, ontvoerd en opgesloten op een nog onbekende plek. Gelukkig hebben de Minions onderweg allerlei aanwijzingen achter gelaten over de identiteit van de superschurk, de plek waar ze opgesloten zijn en wat ze nou eigenlijk wilden stelen voor Dr. Gru’s verjaardag. Uiteraard bestaan er al vermoedens over de dader en over de plek waar de Minions zijn opgesloten.

Aan de kinderen van de Stuiters de taak om Dr. Gru te helpen en de Minions te vinden!!

Wie zullen er tijdens de Sport- en Speldagen de echte superhelden zijn?

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top