Blauw-Zwart verliest geflatteerd met 5-0

17 oktober 20172 minute read

Wassenaar – Een goed kunstgrasveld, prima weer en een groep trouwe supporters. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een leuke wedstrijd. Blauw-Zwart begon overtuigend met een prachtige actie van Kim Theil. Hij passeerde de laatste man van LSVV, maar tikte de bal net over het doel. In de 14e minuut werd een corner voor de thuisploeg toegekend. Er werd niet goed ingegrepen en dat betekende 1-0 De mannen van LSVV namen het initiatief over, wat in de 25e minuut resulteerde in een vrije trap. De bal belandde langs de muur, via de paal in het doel (2-0). De snelle uitvallen van LSVV zorgden voor veel gevaar. Door een groot misverstand tussen de laatste man en onze keeper rolde de bal tergend langzaam in het doel: 3-0.

Na de rust met Adrien Koziel voor Bastiaan Hendriksen werd de ploeg van sponsor Lagerberg Verhuisgroep wel wat sterker, maar te veel spelers bleven onder hun niveau en dat is in de derde klasse dodelijk. Triest dat een aantal spelers niet de juiste instelling konden opbrengen te strijden voor iedere meter. Als dan ook de leiding nog op de Leidse hand is door liefst drie gele kaarten aan Blauw-Zwart uit te delen, waarvan twee zeer bedenkelijk, wordt het een moeilijke zaak. Via twee vrije trappen scoorde LSVV nog twee maal en kwam de eindstand op een geflatteerde 5-0.

Wie oh wie weet de oplossing om het tij te keren?!
Hopelijk a.s. zaterdag al tegen W.D.S. in Driebruggen. Succes mannen en ga er voor!