Skip to content

W.Z.K. Zwemmen gaat voor 1500 euro met de Grote Clubactie

15 september 20170 second read

Wassenaar – Leden van W.Z.K. Zwemmen starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om geld op te halen voor hun club.

W.Z.K. Zwemmen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost 3 euro, waarvan maar liefst 80 procent direct naar de club gaat.

Alex Vermeulen, clubcoördinator van W.Z.K. Zwemmen: “Dit jaar hopen we met de opbrengst onder andere geld op te halen om diverse activiteiten te organiseren voor het 90-jarig bestaan van W.Z.K., wat volgend jaar plaatsvindt”.

W.Z.K. Zwemmen doet al jaren mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er 1180 euro opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds materiaal vervangen en nieuwe materialen aangeschaft. Daarnaast heeft de clubruimte van dit bedrag een metamorfose gekregen.

Wilt u W.Z.K. een handje helpen? Via https://clubactie.nl/actie/WZKzwemmen
kunt u digitaal een lot kopen en zo W.Z.K. steunen.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie is op 13 december 2017. De uitslag staat op clubactie.nl.

Tags

Grote ClubactieWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top