Verrassend verloop clubkampioenschap tafeltennis Snel en Lenig

23 mei 20172 minute read

Wassenaar – Op woensdag 17 mei heeft het jaarlijkse clubkampioenschap tafeltennis van Snel en Lenig (SEL) plaatsgevonden. Het clubkampioenschap heeft de vorm van een zeskamp. Dit jaar werden spelers voor het eerst niet door middel van loting, maar plaatsing ingedeeld. Op deze wijze werd voorkomen dat de sterkste spelers elkaar al in de eerste ronde konden tegenkomen.

De zeskamp kende een verrassend verloop. Niet de twee favorieten Thomas Beuman en Tim Bellekom stonden tegenover elkaar in de finale, maar Zibi Pulak en Tim Bellekom. Zibi wist Thomas in de halve finale in drie sets uit te schakelen. Tim won uiteindelijk de finale in twee sets. Zibi gaf zich echter niet gemakkelijk gewonnen. Tim moest er, vooral in de tweede set, hard voor vechten. Met een uitslag van 21-11 en 22-20 kon hij welverdiend het clubkampioenschap op zijn naam schrijven. De derde plaats ging naar Thomas, die in twee sets (21-9; 21-19) van Kevin Turk won.

Na afloop werden de nummers 1, 2 en 3 gehuldigd. Zij ontvingen een mooie beker. De winnaar, Tim Bellekom, mag bovendien de jaarlijkse wisselbeker mee naar huis nemen. Vervolgens werd aan de bar van Sporthal De Schulpwei nog gezellig een hapje en een drankje genuttigd.

Heb je ook zin om te komen tafeltennissen? Nieuwe leden zijn altijd welkom. Mail voor meer informatie naar: tafeltennis@snelenlenig.nl of kijk op onze website: https://www.snelenlenig.nl/