Skip to content

Geen ‘loon naar werken’ voor de Mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

17 februari 20173 minute read

Wassenaar – In het ‘gevecht’ om het lijstaanvoerderschap kreeg het Mix 2 team van WVV in de wedstrijd tegen de Mix van Leython uit Leiderdorp, door meervoudig ‘ongelukkig’ fluiten van de Leiderdorpse thuisfluiter, niet het loon waar zij recht op hadden. Normaliter is dat dikwijls een eenzijdige gedachten maar nu gaf de aanvoerder van Leython na afloop van de wedstrijd ruiterlijk toe meerdere malen het geluk aan hun zijden te hebben gehad wat betreft de besluitvorming van de scheidsrechter…Tja, het zij zo!!

Vaststaat dat het een uitermate spannende wedstrijd is geweest. Reeds in set 1 deden de teams geen spat voor elkaar onder. Met tussenstanden van 14-14en 21-21 konden beiden teams de winst pakken echter, het was de scheids die voor WVV roet in het eten gooide door zijn ‘vreemde’ besluiten. WVV was flink van slag met als gevolg…25-21 en de setwinst voor Leython. De teleurstelling zat WVV ook in het begin van set 2 nog dwars, 12-5 en 21-12 achter.

Op dat moment was WVV echter weer volledig bij de les en wisten via 22-17 terug te komen tot 23-22. Alleen ?? en Leython kwam op 25-22. WVV was in set 3 tot hun uitersten getergd. Leython kreeg in die fase van de wedstrijd geen poot meer aan de grond. WVV liet Leython alle hoeken van het veld zien. Via 9-15 kwam de alles zeggende setwinst voor WVV van 13-25 op het scorebord. Op basis van deze setwinst meende WVV in set 4 de wedstrijd alsnog in een gelijkspel te kunnen omzetten. Het zag er tot 16-16 ook nog rooskleurig uit. Maar toen kwam, helaas voor WVV, de beste serveerder van Leython op de serveerplaats terecht. Op de snoeiharde en goed geplaatste opslagen had WVV geen weerwoord. Time out op time out… maar het servicegeweld bleef zoals het was met als gevolg 25-16 setverlies voor de WVV-ers. Jammer! Maar zoals gezegd… het zij zo. Gelet op alles en vooral set 3 zijn de WVV-ers nog best tevreden virtueel, zoals dat zo mooi heet, staan ze er namelijk nog steeds het beste voor.

Vrijdag 17 februari a.s. om 20:30 uur in Sporthal De Schulpwei krijgt de WVV mix 2 tegen Merenwijk een nieuwe kans. Gelijktijdig spelen de WVV Heren1 hun wedstrijd tegen Timios.

Ook volleyballen? Kom kijken op de training in sporthal De Schulpwei. Je kunt ook direct meedoen met die training op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Je mag vier keer geheel vrijblijvend meetrainen. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top