Blauw-Zwart heeft geen kind aan Woubrugge

31 oktober 20162 minute read

Wassenaar – Een goed veld, prima weer en steeds meer meegereisde supporters, die zeker vóór de rust een zeer goed gemotiveerd Blauw-Zwart aan het werk zagen. Toch duurde het nog tot de 32e minuut voordat de eerste goal gemaakt werd. Het was Maarten Hoogduijn die attent reageerde op een via via ingeschoten bal en dat betekende 0-1. Een goede kopbal van Adrian Koziel ging net naast en een prima vrije trap belandde op de lat.

Bij een van de volgende aanvallen draaide Kim Theil zich heel knap vrij en scoorde 0-2. Toen even later Maarten z’n tweede goal maakte en Blauw Zwart op 0-3 kwam was de strijd eigenlijk gestreden. Zeker, toen kort na rust, Adrian met een uitgekookte vrije trap 0-4 liet aantekenen. Bij een van de weinige tegenaanvallen was een speler van Woubrugge zo vriendelijk op de hand van onze keeper te gaan staan en moest Mike zich laten vervangen door Wilber Alkemade. Maarten maakte daarna met een “streep” 0-5 waarna Woubrugge door een fout in onze verdediging de spreekwoordelijke eer redde: 1-5. Trainer Jos van der Helm had nog een paar tractatie-wissels achter de hand. Mats de Koning voor Dunke Lagerberg en Bas Conradi voor Maarten Hoogduijn. Adrian had inmiddels de smaak te pakken en kogelde nog de 1-6 binnen.