WVC 1 – SV WASSENAAR 1 0 – 6

17 oktober 20162 minute read

Wassenaar – Vorige week was SV Wassenaar nog ‘de weg kwijt’. Gelukkig werd de weg omhoog deze zaterdag teruggevonden. Uiteraard moest er een overwinning worden behaald tegen de hekkensluiter uit Roelofarendsveen. Maar de wijze waarop gaf de Wassenaarse burger weer moed.

Vanaf minuut 1 nam SV Wassenaar het initiatief. WVC gaf die ruimte daarvoor ook wel, maar SV Wassenaar speelde de bal in een hoog tempo rond. Dit leverde ook de nodige kansen op. In de 14de minuut belandde de bal nog op de paal, maar na 17minuten kopte Nick Allmers de bal netjes in de hoek, 0-1. Na 24 minuten lobde Ritchie Vermeulen de bal mooi over de keeper heen, 0-2. In de 38ste minuut knalde Hassan Rezai de bal in de kruising, 0-3. En in minuut 37 kopte Kassim Bizimana de bal prachtig in, 0-4. Het team van Herman Kooijenga en Nico Buijs gingtevreden de rust in.

De tweede helft startte wat moeizamer. Het was even zoeken naar het baltempo van de eerste helft. Aanvoerder Ahmed Zambib zette zijn spelers weer op scherp en het niveau ging gelukkig weer omhoog. Na 9 minuten kopte Rutger Ruigrok van de Werve de 0-5 in. Daarna duurde het een half uur voordat nummer 6 viel aan te tekenen. Glenn Verburg werd neergelegd in het strafschopgebied. Kassim Bizimana maakte er 0-6 van. Dat was ook de einduitslag. Een goede uitslag voor de Kerkehouters. Volgende week is een goede resultaat tegen UDO uit van groot belang. Alleen dan kan men weer aansluiting bij de subtop vinden.

Opstelling: Oleksandr Bachinskyi; Mitchel Noort (Jack de Niet 80), Ahmed Zambib (Ricardo Over 80), Rutger Ruigrok van de Werve, Nick Allmers; Ritchie Vermeulen (Bassal Elsharif 75), Roy Bentvelzen, Hassan Rezai; Micolay Volskyi, Kassim Bizimana en Glenn Verburg.