Skip to content

Acrogym in Wassenaar

19 september 201651 second read

Wassenaar – Onlangs is Snel en Lenig van start gegaan met Acrogym voor jongens en meisjes. Acrogym (Acro) is een acrobatische gymnastiek. Acro bestaat uit verschillende onderdelen zoals, turnen, choreografie, aangevuld met acrobatiek. Anders dan bij turnen is het een teamsport. Er zijn verschillende samenstellingen mogelijk. Zo kun je een team van 2 of 3 personen hebben. Dit kan een dames-of herenduo zijn of een gemengd paar. Een trio kan met uitsluitend dames of uitsluitend heren. Regionaal en landelijk worden er wedstrijden gehouden. Sommigen komen zelfs internationaal aan bod. Afhankelijk van het team wordt men ingedeeld in verschillende niveaus, hierbij wordt rekening gehouden met talent, kracht, ervaring en leeftijd.

Ben je geïnteresseerd? Kom op maandagmiddag langs in de gymzaal van de Sint Jan Baptistschool, daar wordt getraind van 16:30 tot 17:30 uur en trek gemakkelijke sportkleren aan dan kunnen je allicht ook meedoen.

Snel en lenig started with Acrogym. It is a combination of gymnastics, choreografics and acrobics. It is just fun. Come and try on mondays in the gym of the St Baptistschool from 16.30.

Tags

AcrogymSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top