Skip to content

WZK Jongens A en Dames 1 boeken ruime winst

1 februari 20162 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag hebben de mannen van JA1 WZK met maar liefst 15-0 gewonnen van D’Elft. De hele wedstrijd was WZK de betere ploeg. De periodestanden waren alle vier in het voordeel van WZK: 3-0, 2-0, 4-0 en 6-0. Het gaat steeds beter met dit team in de competitie. Dat is dubbel knap, aangezien de heren in de hoogste klasse spelen tegen de beste teams van Nederland. Het team is op weg naar een prima eindklassering.

De tegenstander werd helemaal stuk gezwommen door WZK. Tospschutter was de razendsnelle Rein Goedhart met maar liefst 6 treffers. Ook Jason Everard was met 4 doelpunten uitstekend bezig. De andere treffers werden gemaakt door: Max Goense (2), Tim Spiegeler, Luuk van Veen en Bas Pesch. Voor Bas was dit extra speciaal: zijn eerste treffer van het jaar en eindelijk weer blessurevrij. Ook Keeper Robin Stoute was lekker bezig met mooie assits en 0 tegentreffers. Bart van de Velde wordt elke wedstrijd sterker en speelde ook dit keer een berenpartij. Joshua Knijnenburg, Boyd Voet en Giacomo Zundo kunnen terugkijken op een puik optreden.

Dames 1 speelde ook tegen D’elft, altijd een onberekenbare tegenstander. Met nog een kleine minuut in het eerste partje staat het nog altijd 1-1. Het is Anouk Noordervliet die in de laatste seconde de 2-1 weet te scoren. Een verdiende voorsprong voor de goed spelende dames. In de 2e en 3e periode vergroten de dames hun voorsprong door goed spel en slimme doelpunten van o.a. Denise van Houten, Margriet Spek en Inge Conradi. Het is met name Denise die regelmatig het net weet te vinden en de eindstand op 8-2 weet te krijgen. Hopelijk gaan de dames deze winstpot doorzetten de komende weken.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top