Skip to content

Honkballers SV Wassenaar makkelijk langs Saints

29 juni 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van SV Wassenaar hebben zich na een reeks mindere wedstrijden herpakt. Saint werd zonder veel moeite opzij gezet met 15-0.

Na een reeks mindere wedstrijden was SVW opzoek naar eerherstel. Dit moest gebeuren met Erik Remmerswaal op de heuvel, de oud speler van o.a. Neptunes en het Nederlands team was door coach Harvin Gumbs opgeroepen om de slagploeg van Saints aan banden te leggen, en dat lukte. De slagploeg van Saints was 6 2/3 inning volledig kansloos op het werpen van Remmerswaal. Hierdoor kon de Wassenaarse aanval aan een ruime voorsprong bouwen.

Meteen al in de eerste inning sloeg Jason Jakobus een ‘inside the park homerun’ (dit is een home-run waarbij de bal in het speelveld blijft). Sigmar Eustacia deed er nog een schepje bovenop door een homerun (deze keer wel over het hek) met 2 man aan boord. Wassenaar bleef ook in het verdere verloop van de wedstrijd de voorsprong uitbouwen. Nadat Remmerswaal de heuvel had verlaten had ook Vincent van Veen weinig te duchten van de thuisploeg.

Werpcijfers:
Erik Remmerswaal : 6 2/3 inning 12x 3-slag 2x 4-wijd 3 honkslagen tegen
Vincent van Veen : 2 1/3 inning 1x 3-slag 1x 4-wijd 0 honkslagen tegen

Slaggemiddeldes:
Jason Jakobus 4 uit 5 (homerun)
Sigmar Eustacia 3 ui 5 (homerun)
Kelvi Martinez 3 uit 6

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top