Skip to content

Jan Rijskamp als Sportheld!!

29 maart 20152 minute read

Wassenaar – Sinds Jan Rijskamp in 1977 lid werd van WVV bij de competitie en recreatie is hij niet meer weg te denken bij deze club. Al snel werd hij ruim 18 jaar een steunpilaar bij de buitentoernooien: zo ontwierp hij folder(s), het toernooiblad en vignet op de prijzen. Later werd hij mede de man van de technische hulp, ontwerper toernooiveld voor ca. 60 Volleybal- speelvelden en het werven van goederen en vrijwilligers. Maar hier bleef het niet bij.

Hij werd lijnrechter bij de dames, was invaller en speler bij alle wedstrijdteams, ontwierp briefpapier voor de secretaris, de uitnodiging voor het 25 jarig bestaan van WVV, de jubileum sticker en de voorpagina van het clubblad. Onder diverse synoniemen vulde hij ruim 20 jaar dit blad, met verslagen en leuke anekdotes.

Maar er valt nog veel meer op te noemen. Zo was en is Jan al 24 jaar volleybalscheidsrechter, ontwerper van het WVV logo, bezorger van het clubblad, werver van de advertenties, zorgde hij, met anderen voor het onderhoud van het clubgebouw en het verhuur van toernooi materialen, is de ontwerper van de wervingsfolders in Nederlands en Engels, ontwerper van de Erelid oorkonden, scheidsrechter bij grote toernooien o.a. die van de “Harttrimmers” en ontwerper van de aanplakbiljet en uitnodigingen van het Lente Vreugdtoernooi. Is thans alweer een aantal jaar lid van de PR commissie, bestuurslid en doet de coördinatie van de wedstrijden en de scheidsrechters.

In 2005 is Jan dan ook Erelid van WVV geworden, de club kan gewoon niet zonder hem.
Steun hem en WVV en stem op JAN RIJSKAMP.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top