Skip to content

De kop van het softball seizoen bij SV Wassenaar is eraf

10 maart 20152 minute read

Wassenaar – De eerste oefenwedstrijd van Wassenaar softball dames 1 werd afgelopen zondag al gespeeld. Normaal wil coach Jon Bakker niet voor half maart spelen. Meestal is het daarvoor nog te koud. Maar gelukkig besliste hij dit jaar anders. Onder zomerse omstandigheden en op een prima veld (heren bedankt!) was een zeer jeugdig team van Twins uit Oosterhout de tegenstander. Dat dit jonge team, wat in de zelfde klasse gaat spelen, als Wassenaar nog veel moet leren bleek wel uit de uitslag; 17 – 2 in Wassenaars voordeel.

Het Wassenaarse team kent toch wel wat wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Terug van weggeweest zijn Daniella Noordervliet en Wendy Migchels (ook Ellis Postma is weer terug, maar die speelde zondag nog niet mee). En uit het 2de is Nikita Wissink overgekomen. En uiteraard de oudgedienden Jessica van Eenige, Sandra Wessel, Mariëlle Corel, Manon van der Meulen, Cindy Wesseling, Yvonne Twigt en Patricia Vermeulen (speelde nog niet mee door een blessure). Verder speelde uit het 2de Wassenaarse team Tanika Hogewoning mee.

De coaches Jon Bakker en Sherman Gario verwachten dit jaar weer een plek bij de eerste 4 in de landelijke 3de klasse te halen. De volgende oefenwedstrijd van de Wassenaarse dames is zaterdag 28 maart tegen Catch uit Voorburg. De wedstrijd in Voorburg begint om 18.00 uur.

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top