WZK Heren 1 speelt sterk

1 maart 20152 minute read

Wassenaar – Na een onnodige nederlaag afgelopen weekeind tegen HZC de Robben 1 toog WZK heren 1 dit weekeind naar Utrecht om tegen de koploper ZV Utrecht 1 te spelen.

De wedstrijd begon goed, want na ruim 1 minuut spelen wist Fabian van den Berg de 1-0 voor WZK te scoren. Echter wist Utrecht snel de 1-1 te maken en door twee ongelukkige uitsluitingen maar ook scherp spel wist Utrecht in de eerste periode uit te lopen naar 4-1. De tweede periode ging gelijk op tot de laatste twee minuten waarin veel gebeurde. Fabian scoorde twee minuten voor het einde van de periode 4-2 en nog geen halve minuut later kreeg WZK een strafworp mee welke door Remon de Jong prachtig werd ingeschoten, 4-3. Helaas wist Utrecht in de eerste aanval de 5-3 te scoren. De derde periode begon goed en na en prachtige aanval wist Patrick van Eijk de aansluitingstreffer te produceren, 5-4. Utrecht gaf niet op en wist de voorsprong te vergroten tot 7-4. WZK kreeg daarna de kans om weer aan te sluiten door twee strafworpen maar doordat er één werd gehouden door Wassenaarse keeper in Utrechtse dienst Wijnand Bruinsma gebeurde dit niet en wist Utrecht zelfs uit te lopen naar 8-5. De vierde periode gaf min of meer hetzelfde beeld: WZK drong wel aan maar Utrecht wist net beter met de kansen om te gaan. De einduitslag was uiteindelijk 11-7 in het voordeel van ZV Utrecht. WZK blijft stabiel op de vierde plaats staan in de competitie en volgend weekeind komt de nummer 2, VZV uit Velsen, op bezoek in het Sterrenbad. Aanvang 21.00 uur. Wederom een mooi affiche. Ook dames 1 speelt die avond thuis, u bent dan ook van harte uitgenodigd om eens kennis te komen maken met deze prachtige en intensieve sport.