Skip to content

Professioneel kickboksen in Wassenaar, een goed begin van het nieuwe jaar!

9 januari 20152 minute read

Wassenaar – Ook jij hebt vast goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar! Volgens diverse media is de top 5 van goede voornemens voor 2015:

1. Afvallen (27%)
2. Minder druk maken (25%)
3. Meer te sporten/meer te bewegen (23%)
4. Minder snoepen of snacken (19%)
5. Zuiniger met geld omgaan (17%)

Kickboxing Fearless als de gespecialiseerde kickboksschool in Wassenaar, kan jou direct helpen om 4 van deze 5 voornemens aan te pakken! Klinkt goed toch?! En we zullen ze ook nog eventjes voor je onderbouwen voor het geval je nog niet direct overtuigd bent..

Nr. 1 – Afvallen Ons specialisme is kickboksen!
Wij zijn geen sportschool die kickboksen eventjes ‘er bij’ doen, bij ons draait alles echt al jaren alleen om kickboksen. Het spreekt dus voor zich dat je heel veel gaat bewegen… van top tot teen! Je gaat zweten en je gaat spierpijn krijgen met als gevolg… je wordt strakker, je wordt leniger, je conditie gaat met sprongen vooruit, bierbuikjes- zwembandjes en de kerstkilootjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Nr 2: Minder druk maken
Kickboksen doe je niet alleen met je lichaam. Het is een technische en tactische sport! Omdat je met kickboksen dus zowel lichamelijk als geestelijk bezig bent, ben je na afloop ontspannen en is je hoofd heerlijk leeg!

Nr 3: Méér sporten en bewegen
Misschien denk je nu… ‘ik fiets elke dag naar mijn werk, ‘ik pak altijd de trap’, ‘ik zwem 1x per week een uurtje’. Dat is natuurlijk hartstikke goed… maar die paar minuutjes per dag of 1 uurtje per week, zetten bijna geen zoden aan de dijk. Als je wilt dat er echt wat gaat veranderen bij jou in 2015 dan moet je dus méér bewegen! En het leuke bij Kickboxing Fearless is… binnen het gekozen abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan de lessen!

Nr. 4 – Gezonder eten
Dat heb je zelf in de hand…

Nr. 5 – Zuiniger met geld omgaan
Schrijf je in januari 2015 bij ons in, word lid voor 6 maanden en…
• betaal géén inschrijfgeld!
• train de hele maand januari GRATIS!!

Je hoeft geen afspraak te maken, je mag gelijk mee doen.

Meer informatie:
www.KickboxingFearless.nl
info@KickboxingFearless.nl
The best way to be successful is to be Fearless!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top