Skip to content

In vier weken naar een gezonder leven

21 oktober 20142 minute read

Wassenaar – November 2014: vier weken lang zal Chantal Schoolwerth, Personal trainer bij YOUR LIFE sportsclub in Voorschoten in de maand november onderzoek doen naar het DIPLAN afslank-programma. Om het programma uit te testen is Chantal nog op zoek naar 63 vrijwilligers. Deelnemers dienen te voldoen aan de volgende voorwaarden: minstens 5 kg overgewicht, minimaal 18 jaar zijn en in het laatste jaar niet veel hebben gesport. Verder moeten zij bereid zijn gedurende 4 weken gedoseerd te sporten. De deelnemers zullen vier weken lang worden begeleid met een speciaal beweeg- en voedingsprogramma. De kosten bedragen eenmalig 49 euro ter dekking van de kosten.

Lichamelijke veranderingen in vier weken
Het onderzoek duurt vier weken, met wekelijks 2 sportsessies van 35 minuten op de MILON cirkel. Als de deelnemers zich vier weken lang aan de regels houden, verdwijnen de kilo’s gegarandeerd. Daarna is het mogelijk het gewicht te behouden door te blijven sporten in combinatie met een gezond voedingspatroon dat gebaseerd is op het concept ‘DIPLAN’.

‘Dit wil ik graag aantonen. Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht niet om lid te worden van de club. In de vier weken durende cursus krijgen de deelnemers theorielessen over voeding en bewegen en leren zij tot welke positieve resultaten dit kan leiden.’ aldus Chantal Schoolwerth.

Informatiebijeenkomst
Om het concept/ onderzoek verder uit te leggen zullen er 2 informatiebijeenkomsten worden gehouden op maandag ochtend 3 november 10:15 uur en dinsdagavond 4 november 2014 om 20:00 uur bij YOUR LIFE sportsclub aan de Industrieweg 4 te Voorschoten.

Dit onderzoek biedt u de ideale mogelijkheid om uw eetgewoonten en figuur eens kritisch onder de loep te nemen. Ontdek de invloed van beweging. Vooral aan te bevelen aan personen die al vele diëten hebben geprobeerd, zonder blijvend resultaat. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 071-561 19 06 of via de email op info@yourlife.nl (max 35 personen per avond)

Tags

VoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top