Skip to content

Aerofit loopt uit op concurrentie

21 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Ricky’s ging vol zelfvertrouwen van start want ook zij hadden nog geen verliespunten. Dat resulteerde in een snelle beweging van Lennard en knap geschoten bal waardoor Ricky’s op 1-0 kwam. Aerofit was iets van slag en stond bijna 2-0 achter maar keeper Stuart Hooijmans met zijn katachtige reflexen hield de stand op 1-0 .

Aerofit kwam op gelijke hoogte door een gelukkig rollertje. Ricky’s was daarna zeker de betere partij en kwam nog 2 x op voorsprong maar Aerofit ging steeds beter spelen en door goede combinaties tussen Bastiaan, Roy en Dario stond de ruststand op 3-3. Aerofit kwam fitter de rust uit en liet de bal goed rond gaan. Na een goede counter van Cenny en Ferdy stond het al snel 4-3 voor Aerofit en had Aerofit de overhand. Stuart Hooijmans liet zien een goede pegel in zijn voeten te hebben knalde Aerofit op een 5-3 voorsprong De keeper van Ricky’s liet dat niet over zijn kant gaan en schoot knap de 5-4 binnen. Aerofit kwam op 6-4 na een pegel van Cenny en in de laatste minuut scoorde Michel de 6-5 voor Ricky’s en dat was gelijk de einduitslag.

Het was een zeer spannende wedstrijd tussen Aerofit en Ricky’s die beide lieten zien dat het kampioenschap nog niet beslist is.

Tags

WassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top