Skip to content

Heren 2 WZK Waterpolo heeft goed seizoen gehad

23 april 20132 minute read

Wassenaar – Heren 1 speelde dit weekend tegen De Snippen. WZK liet zien dat het behoorlijk wat kwaliteit in het water heeft liggen. WZK trok deze wedstrijd met 12-19 naar zich toe en moet nog één wedstrijd om ongeslagen en zonder kleerscheuren kampioen te worden.

WZK heren 2 speelde hun laatste wedstrijd van het seizoen. Er was drie wedstrijden op rij niet gewonnen. De heren wilden hun seizoen goed eindigen. Aanvoerder Maurice benadrukte voor de wedstrijd dat er vooral met plezier gespeeld moest worden.

In de eerste periode begon WZK goed. Leonard wist meteen een manmeer mee te krijgen, maar WZK wist niet te scoren. Vervolgens kreeg Menno een strafworp tegen, maar Sander was in goede vorm. Hij stopte de strafworp. Niet veel later kreeg Leonard weer een manmeer mee. Deze werd door Rémon rustig in de korte hoek geschoten. Zo ging WZK met een 2-1 voorsprong rusten. In de tweede periode kreeg WZK het even zwaar tegen de zeven man van ZPB. WZK liet ouderwets twee manmeers onbenut, maar niet veel later kogelde Rémon zijn 66e doelpunt van het seizoen binnen. Hierna liet Rémon zien dat hij ook over overzicht beschikt. Twee goede passes op Leonard waren ook twee goals: 6-2. In de derde periode kreeg WZK een permanente manmeer. Hiervan wist WZK eigenlijk niet profiteren. Zo eindigde de derde periode in 10-2. In de allerlaatste periode van het seizoen scoorde Menno zijn derde van de avond. Hierna scoorde Bas van afstand en wist ook Maurice een doelpunt mee te pikken. Zo nam WZK revanche voor de verloren halve finale in de beker en eindigde het kampioensseizoen positief.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top