WVV teams weerstaan Gemini en VCO

13 november 20122 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag had de Mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging geen ‘kind’ aan tegenstander VCO. Set 1 verliep nog wat stroef (25-23) maar de WVV-ers maakte in de daar opvolgende sets gehakt van hun tegenstanders. 25-17, 25-12 en 25-13. Dat resulteerde dus in een ‘perfecte’ 4-0 winst.

De WVV Mix 1 speelde tegen Gemini Kangeroes een meeslepende wedstrijd. Volledig tegen elkaar opgewassen werden de eerste 3 sets afgewerkt en afgesloten met de kleinst mogelijke winst; 24-26, 23-25 en 26-24. WVV 1-2 achter!!. Set 4 zou voor WVV dus gelijk of verlies beteken. Gewaarschuwd als WVV was lieten zij vanaf de eerste bal veel vechtlust zien. Kirsten Harberink begon, getergd als ze was, met als een prima serveerbeurt. Zij bracht de stand op 8-0. Deze setstand werd door de WVV-ers vol vuur verdedigd. Hoe Gemini Kangeroes ook streed, de voorsprong bleef. Zowel aanvallend als verdedigend waren de WVV-ers hun tegenstander de baas. Setwinst met 25-16. De WVV mix 1 sleepte er dus alsnog een mooi gelijkspel (2-2) uit.

Het meisje A1 team speelde uit en thuis tegen Gemini Kangeroes. De eerste, in voorschoten, speelden zij, met setstanden 18-25 / 17-15 / 25- 22 / 25-22, gelijk, 2-2. De tweede wedstrijd, in Wassenaar, werd een verdraaid spannende. In die spanning wisten de WVV meisje hun hoofd koel te houden en zodoende de maximale winst te behalen, 4-0 ( 25-20 / 25-23 / 26-24 en 25-20).

Vrijdag, 16 november a.s. in Sporthal De Schulpwei om 20.20 uur spelen WVV H 1 – Velopa H1 en WVV MA1 – Novo MA1. In Leimuiden speelt de mix 1 van WVV tegen Setumup mix 1.

Ook mee doen? Nadere info is te verkrijgen op www.wvv-wassenaar.nl of bij de secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037.